İSTANBUL'da yaşayan 66 yaşındaki Mustafa Yıldız, Osmanlı arması ve meyve motiflerini mermere işleyerek 3 yılda yaptığı şadırvanı memleketi Ordu'nun Gölköy İlçesi Merkez Camii'ne bağışladı. 
İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan emekli, evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yıldız, memleketi Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde bulunan Merkez Camii'nin avlusuna hayrına şadırvan yapmaya karar verdi. Evinin alt katında oluşturduğu atölyede mermeri Kuran harfleri, Osmanlı arması, meyve figürlü motiflerle süsleyerek şadırvan yapan Yıldız, el emeği göz nuru eserini İstanbul'dan Gölköy İlçesi'ne kamyonla getirerek Merkez Camii'nin avlusunda belirlenen alana yerleştirdi. Şadırvanı 3 yılda tamamladığını, tamamen el işçiliği ile mermeri sanata dönüştürdüğünü belirten Mustafa Yıldız, "İstanbul'u çok seviyorum ve orada Osmanlı döneminde yapılmış çok güzel eserler var. İstanbul'daki tarihi yerlerden esinlenerek memleketime böyle bir hayır yapmak istedim" dedi.
Kendi yaptığı şadırvanı bağışladığı içinde mutluluk duyduğunu vurgulayan Yıldız, "Memleketim Ordu'ya hayrım olsun diye böyle bir eseri yapmaya karar verince Eyüp Sultan Camii içinde aynı eseri düşündüm. Bu eserin aynısından hazır bir tane daha var. Onuda Vakıflar İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne teklif edeceğim, kabul görürse Eyüp Sultan Camii avlusuna bağışlayacağım" diye konuştu.