İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde yaşayan Enver Efe Yılmaz ile Zeynep Yılmaz çiftinin oğlu 3 yaşındaki Doruk Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
Torbalı’nın Çapak Mahallesi’nde yaşayan Enver Efe Yılmaz ile Zeynep Yılmaz çiftinin çocukları 3 yaşındaki Doruk Yılmaz, yaklaşık 10 ay önce kalbindeki sorun nedeniyle anjiyo oldu. Ege Üniversitesi Hastanesi’ndeki anjiyonun ardından minik Doruk, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi süren Doruk, geçen cumartesi günü fenalaştı ve beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile sinir krizi geçirdi. Küçük yaşta hayata veda eden Doruk için, dün Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğlende kılınan cenaze namazının ardından Doruk Yılmaz, Çapak Aile Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Dede Bekir Yılmaz, “Doruk için elimizden geleni yaptık. Elimizde avucumuz da ne varsa tedavisi için harcadık. Keşke kurtarabilseydik de evimi barkımı satsaydım. Ama Doruk’u kurtaramadık. Evimizin neşesi olan torunumuzu kaybettiğimiz için acımız çok büyük. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın” dedi.