İZMİT (Kocaeli), () - İZMİT'te dün gece yağan şiddetli yağmur sırasında Santral mevkiindeki Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde bulunan yağmur suyu kanalına bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine itfaiye ve polis alarma geçti. Ekiplerin kanalda yaptığı 3 saatlik aramada bir şey bulunamayınca çalışmaya son verildi.
Kocaeli bölgesini dün saat 18.00 sıralarında etkisi altına alan sağnak yağmur gece de aralıklarla devam etti. Saat 21.30 sıralarında da itfaiyeyi telefonla yapılan ihbarda, Gazanfer Bilge Bulvarı üzerindeki yağmur suyu kanalına bir kişinin düştüğü söylendi. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri, kanalın üstü açık olan bölümüne giderek burada inceleme yaptı. Kanalın kenarında çok miktarda bira va alkol şişeleri bulundu. İtfaiye ekipleri merdivenle su kanalının içine de girdi ancak kimse bulunamadı.
İtfaiye ekipleri her ihtimale karşı yağmur suyunun akış istikametindeki rögar kapaklarını da tek tek açarak buraya düştüğü ileri sürülen kişiyi aradı. Yaklaşık 3 saatlik aramalar sonuç vermeyince çalışma bitirildi.

MB(MB/AK) (FOTOĞRAFLI)