TÜRKİYE'den 1 milyonuncu E-Vize'yi alan Hintli Priyanka Katara, eşiyle birlikte İstanbul'a geldi. Katara'ya THY tarafından uçak maketi ve dış hat gidiş-dönüş bileti hediye edildi.

British Havayolları'na ait bir uçakla dün saat 22.50'de Londra'dan İstanbul'a gelen Katara ve eşini, Atatürk Havalimanı'nda Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Haldun Koç, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat tarafından çiçeklerle karşılandı. E-Vize uygulamasında 1 milyonuncu vizeyi alan Priyanka Katara'ya, Türk Hava Yolları tarafından dış hat gidiş-dönüş bilet ve uçak maketi hediye edildi.

"ŞAKA YAPILDIĞINI ZANNETTİM"

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hintli yolcu Katara, "Türkiye'ye ilk defa geliyoruz ve bu konuda şanslıyım. Çünkü Türkiye ve Türk halkı hakkında güzel şeyler duydum. E-Vize alan bir milyonuncu kişi olduğuma ilk başta inanamadım. Bana ilk mail geldiğinde şaka ya da kandırılıyorum sandım. Sonra gerçek olduğunu anladım. Bize verilen bu uçak ve bilet bizim için güzel bir sürpriz oldu. Türk halkı çok arkadaş canlısı. Türkiye çok farklı bir şehir, ziyaret edilmesi gereken bir yer" dedi.

İY (İY) (FOTOĞRAFLI)