ERZURUM Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen futbol turnuvasında, atılan her 1 gol için 5 fidan dikilecek. Hakim, savcı, avukat, personel, infaz koruma memuru ve adliyede görevli polislerden oluşan 20 takım, 1 ay boyunca düzenlenecek turnuvada fidan için gol atacak.
Adalet Büro-Sen ve TEMA il temsilciliği futbol turnuvasında '1 gol 1 fidan' kampanyası başlattı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasında 20 takım, doğa için yarışacak. Dün başlayan turnuva öncesinde Başsavcı Ahmet Çiçekli, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ve TEMA Vakfı İl Temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu ilk fidanı spor tesisine ait bahçeye dikti. Her '1 gole 1 fidan' sloganı ile başlatılan turnavada, Faruk Terzioğlu 4 fidanın da baro tarafından karşılanması sözünü verdi. Hukuk Gücü, Aşkale Adliyesi, FC Baro, E Tipi Yıldız Spor, Gazi 27 Spor, Pasin City, Komisyon United, Hütem Spor, Denetimli Serbestlik, CBS 2014, İdari İşler, İdari Yargı, Atlıkafe Spor, Cezagücü, Fırtına 53, Adliye Polis Gücü, E Tipi Spor, Kıta Spor, Kasırga25 Spor ve SavunmaTürk takımlarının kayasıya mücadele edeceği turnuvada goller fidan için atılacak. Futbol turnuvasının personel arasındaki samimiyeti geliştirdiğini vurgulayan Başsavcı Çiçekli, "Düzenlediğimiz turnuva diğer kurumlar arasında örnek gösteriliyor. Turnuvada her gole karşılık bir fidan dikilecek. Katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Başsavcı Ahmet Çiçekli'nin de oynadığı açılış maçında 35 TEMA gönüllüsü futbolcuların gol atması için tezahürat yaptı. Başsavcı Çiçekli'nin takımı Fırtına 53, Atlıkafe Spor'u 2-0 mağlup ederek, doğaya 10 fidan kazandırdı.

HP(KS/AK) (FOTOĞRAFLI)