ARDAHAN'da Amatör kümede oynayan Arıspor futbolcuları, hazırlık maçı için geldikleri karla kaplı sahayı küreklerle temizledi.
Ardahan Amatör Liginde oynayan Arıspor futbolcuları, Bölgesel Amatör Lig Birinci grupta mücadele eden Göle Belediye Sporla yapacakları hazırlık maçı için geçen pazar günü 80'inci Yıl Şehir Stadyumunu gitti. Sahanın karla kaplı olduğunu   gören futbolcular, kürek ve fırçaları alarak temizlik harekatı başlattı. Yaklaşık 10 santimlik kar örtüsünü temizleyen Arısporlu futbolcular yaptıkları çalışmayı da cep telefonuyla kaydetti.
Arıspor Teknik Direktörü Yusuf Avşar, "Ardahan Cumhuriyet tarihinden bu yana her alanda mağdur edildiği gibi, futbol sahalarında da mağdur edilen bir il. Amatör takımlar futbol oynamak için sabahın erken saatlerinde çıkıp sahaları temizlemek zorundalar. Sahamızı bizler temizlemek zorundayız. Buradaki sporcular eksi 18- 20 derecede top oynuyor. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililer gelip halimizi görsünler" diye konuştu.
STAD SORUMLUSU: MAÇTAN HABERİMİZ YOKTU
Stad sorumlusu Yener Kay ise özel maçtan haberleri olmadığını, resmi karşılaşmalarda sahanın hep önceden temizlendiğini belirtti. Yener Kay, "Havaların soğuk olmasından dolayı sahada oynanan amatör lig karşılaşmaları ertelenmişti. Ancak bu takımlar bizlerden habersiz kendi aralarında hazırlık maçı düzenlemişler" dedi.