BURDUR İl Sağlık Müdürlüğü, 2013 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.
İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya, Vali Nurettin Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Sırrı Şenbayram ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram, 2013 yılında sağlık alanında ilk olan birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Tüm paydaşlarla hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyede tutarak kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını kaydeden Şenbayram, "Acil sağlık hizmetleri ve tedavi edici sağlık hizmetlerindeki kaliteyi arttırma hedefimizin yanında her insanın bir hasta adayı olduğunu düşünerek sağlığın geliştirilmesi çalışmalarına ve koruyucu sağlık hizmetlerine büyük emek verdik. Bu bağlamda bizler çalışmalarımızı yalnızca hasta odaklı değil insan odaklı olarak gerçekleştirdik" dedi.
KAMU KURUMLARI ÇOK BAŞARILI
Projelerinden dolayı Sağlık Müdürlüğü'nü tebrik eden Vali Nurettin Yılmaz da "Göreve geldiğim günden beri Burdur'daki tüm kamu kurumaları çalışmalarının en üst seviyede olduğunu, bununla iftihar ettiğimizi söylemiştim. Bu süreçte, tüm kamu kurumlarına yetki devrinde bulunduk. Arkadaşlarımıza güveniyoruz, arkadaşlarımız çalışkandır, başarılıdır. O nedenle birçok yere vali veya vali yardımcılarının gelmesine gerek olmadığını gördüm. Sağlık Müdürlüğü'ne valilikteki yetkileri devrettik. Arkadaşlarımızın özgüvenini, çalışma azmini kamçıladı" diye konuştu.
Konuşmaların ardından akademik hayatına devam edeceği için görevinden ayrılan Burdur Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Uğur Altınışık'a ve eşi Dr. Hatice Betül Altınışık'a Vali Nurettin Yılmaz tarafından plâket verildi. İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram da Vali Yılmaz'a isminin yazılı olduğu 112 Acil Servis üniforması hediye edildi. (FOTOĞRAFLI)