4 Haziran'da yapılacak erken seçimde, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıtını buldu. CHP'nin kapalı grup toplantısında Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oy birliğiyle aday olarak belirlendi. 

KILIÇDAROĞLU: TARİH YAZACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Tarih yazacağız" ifadelerini kullandı

İNCE'DEN İLK AÇIKLAMA

İnce aday olarak belirlenmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Her şey güzel olacak demiştim" dedi.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAYACAK

Ana muhalefet partisi, Muharrem İnce'nin ismini saat 10.00'da resmen açıklayacak. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısına, İnce ile birlikte katılacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yapacak.

Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asılıyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı. CHP, “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganı ile cumhurbaşkanlığı yarışına katıldı.  

MUHARREM İNCE'DEN TWITTER MESAJI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak isminin açıklanması beklenen Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter'da "Biz hazırız" diyerek eşi, oğlu ve geliniyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı. 

OTOBÜSLER HAZIR 

CHP'nin hazırlattığı otobüslerin fotoğrafları ortaya çıktı.