Orgeneral Akar, kuvvet komutanları ve Ankara Garnizonunda görev yapan general ve amirallerin katılımı ile dün akşam Gazi Orduevi’nde şehit aileleri onuruna iftar yemeği verdi. İftar yemeği öncesinde şehit ailelerine hitap eden Orgeneral Akar, şunları söyledi:
Giden evlatlarımızın giden kahramanlarımızın bu ülke bu millet için büyük fedakarlıklar yapan evlatlarımızın yerini hiç bir şekilde doldurmak mümkün değil. Ancak hepinizin layık, yaşamakta haklı olduğu bir gurur var. Bu Vatanbu millet sizlere ve şehitlere minnettar. Ülkemizin, milletimizin birliği, bütünlüğü ve güvenliği için yapılması gereken per şeyi yaptılar. En kıymetli varlıklarımız gül bahçesine girercesine şehitlik mertebesine erdiler.
Şehitlerimiz sayesinde TSK, karada, denizde, havada büyük başarılar gösteriyor. Onların sayesinde bugün teröre büyük bir darbe vuruldu. Bu konudaki mücadele bitmedi, devam edecek. Oraya arkadaşlarımızla yaptığımız ziyaretler sırasında görüşmelerimizde, konuşmalarımızda inanılmaz derecede vatan millet aşkıyla dolu olarak gözlerini kırpmadan herSabah şehit olabileceklerini düşünerek bunu da bile bile kendilerine verilen görevi vatanları için yaptılar ve sarsılmadılar. Sizler için ne yapsak azdır. Bunun farkıhdayız. Sizler artık TSK'nın anaları, evlatları ve kardeşlerisiniz."