Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - ULUSLARARASI Pamuk Birliği (ICA) Başkanı Mohit Shah ve İcra Direktörü Kai Hughes, Kahramanmaraş'ta ziyaret ettikleri Ticaret ve Sanayi Odası'nda kentte iplik üretimi yapan firmalarla görüştü.
Uluslararası Pamuk Birliği Başkanı Mohit Shah, İcra Direktörü Kai Hughes ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Shah ve Hughes, kentte iplik üretimi yapan firmalarla istişare toplantısı yaptı. Uluslararası Pamuk Birliği'nin çalışmalarının anlatıldığı toplantıda konuşan Shah, çalışmalarıyla ilgili üreticileri bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirterek şunları söyledi:
"Bir yıl içerisinde Liverpool Pamuk Birliği'nin dünyaya açılması amacıyla geniş çaplı bir program düzenledik. Hindistan, Pakistan, Çin, Türkiye, Fransa, Avustralya ve Vietnam gibi ülkelere ziyaretler gerçekleştirdik. Oralarda üreticilerle fikir alışverişinde bulunduk. Birliğimizin amacını ve kurallarını anlattık. Neden var olduğumuzla ilgili bilgiler verdik. Amacımız sizlerle birlikte olmak, değişen dünyadaki ticarette ICA'nın yaptığı çalışmaları sizlere aktarabilmek. Kurallarımızı ve çalışma şartlarımızı anlatmayı amaçlıyoruz."
Konuşmaların ardından İcra Direktörü Kai Hughes tarafından Uluslararası Pamuk Birliği'nin çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

FOTOĞRAFLI