ABD'nin California eyaletine bağlı Fresno kasabasında bir eve bacadan girmeye çalışan bir hırsız bacada sıkışıp kaldıktan bir gün sonra eve dönen ev sahibinin şömineyi yakması üzerine boğularak can verdi.

Fresno kasabası şerif bürosundan yapılan açıklamaya göre, adı henüz belirlenemeyenbir hırsız geçen Cuma günü tek katlı bir evin bacasından eve girmeye çalıştı. 

Ancak hırsız bacada sıkışıp kaldı. Ertesi gün akşamüzeri eve gelen ve her şeyden habersiz olan ev sahibi şömineyi yakar yakmaz bacanın tıkalı olması nedeniyle evi duman bastı.



Ev sahibinin ifadesine göre sadece birkaç dakika sonra da bacadan bağırma sesleri gelmeye başladı. Bir yandan şerif bürosunu arayan ev sahibi, diğer yandan da ateşi söndürmeye çalıştı. Yaklaşık 10 dakika boyunca gelen bağırtılar daha sonra kesildi. Olay yerine gelen itfaiye ve şerif bacayı dışarıdan kırarak hırsıza ulaştı. Ancak vücudunda çok sayıda yanıklar da olan hırsızın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis, hırsızın kimliğinin ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlattı.