Almanya'da 28 Yaşındaki Kadın Öğretmen Öğrencisiyle İlişkiye Girdiğini Kabul Etti
Almaya'nın başkenti Berlin'de 16 yaşındaki öğrencisi ile sürekli ilişkiye girmek ile suçlanan 28 yaşındaki bayan ingilizce öğretmeni Sara Domres suçunu kabul etti. Öğretmen ayrıca öğrencisi ile kocasının düğünden önce verdiği bekarlığa veda partisi sırasında bir motelde ilişkiye girdiğini kabul etti. Eylül ayında mahkemeye çıkacak öğretmenin 12 yıla kadar hapis cezası alabilir.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Nisan ayında öğrencisi ile ilişkiye girmek ile suçlanan öğretmen, öğrencisi ile okul dışında buluştuğunda sadece öğrencisi ile birbirlerine sarıldıklarını söyleyerek hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ama ele geçirilen mahkeme belgelerinde öğretmenin öğrencisi ile 2014 ve 2015 yıllarında ilişki yaşadığını gösteriyor.

DÜĞÜNDEN SONRA ÇIPLAK SELFİE GÖNDERMİŞ
İsmi açıklanmayan öğrenci ise polise verdiği ifadede öğretmeni ile yaklaşık olarak 10-15 kez ilişkiye girdiğini . Ama polisin elde ettiği kanıtlara göre öğretmen park alanında ve kocasının evlenmeden önce verdiği bekarlık partisinde olmak üzere bir çok kez öğrencisi ile ilişkiye girdi.
Polis öğrencinin telefonu ile motelin wifisi ile internette girdiğini ve motel parasını öğretmenin verdiği belirtti. Öğrenci polise nişanlı iken ilişki yaşadığı öğretmeninin düğünden sonra kocası ile çıktığı balayında kendisine çıplak fotoğraflar gönderdiğini söyledi.

ÖĞRETMENİN OKUL İLE İLİŞİĞİ KESİLDİ
Mahkemeye sunulan belgelere göre öğretmen ve öğrenci arkadaş olduktan sonra birbirleri ile mesajlaşmaya başladılar. Daha sonra otoparkta buluşan çifti öğretmenin nişanlasına yakalandı ve orada öğretmen ve nişanlısı ağız dalaşına girdiler.
2016 Ocak ayında erkek öğrencinin bir arkadaşının öğretmen ve öğrenci arasında ilişki olduğunu yetkililere bildirmesi üzerine polis soruşturma başlattı. Okul yönetimi ise öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasından sonra öğretmenin okul ile ilişkisini kesti.
BİRBİRLERİNE YOLLADIKLARI BİNDEN FAZLA MESAJ ORTAYA ÇIKTI
Öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkinin geçen yılın mayıs ayına kadar devam ettiği ve erkek öğrencin daha önce her hangi bir ilişki yaşamadığı belirtildi. Polis soruşturmasında öğretmen ve öğrencinin bir birlerine yollamış oldukları 1000 den fazla mesaj ele geçirildi. Mesajlardan birinde öğretmen öğrencisine; "Seni seviyorum ve daima seveceğim,her zaman benim ol ve sınavında başarılar diliyorum." yazdı.

KOCASI ÖĞRETMENİN YANINDA DURMUŞTU
Öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkinin öğretmen evlendikten sonra devam edip etmediği bilinmiyor ama olayı soruşturan dedektifler öğretmenin öğrencisine kocası ile balayında olduğu sırada çıplak selfieler gönderdiklerini söylediler.
Kocası Nisan ayında mahkemede tüm suçlamaları red eden öğretmenin yanında durdu ama öğretmenin suçlamalrı kabul etmesinden sonra kocası ile boşanıp boşanmadığı bilinmiyor.