İstanbul Çengelköy'de 2. Münevver Karabulut cinayeti işlendi. Çöp konteynerinde 42 yaşındaki Kübra K.'nın parçalanmış cesedi bulundu. Talihsiz kadını 43 yaşındaki kocası Tahir K.'nın parçaladığı ortaya çıktı.

EŞİ PARÇALADI

Türkiye Özgecan Aslan'a ağlarken bir kan donduran haber de İstanbul'dan geldi. Çengelköy mevkinde Tahir K. isimli şizofren hastası adam karısını parçalayarak çöp konteynerine attı. 42 yaşındaki kadının Pazartesi günü öldürüldüğü belirlenirken, kocasının Salı günü polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri cinayeti kocasının işlediğini ortaya çıkarttı. Katil zanlısı koca emniyete götürüldü.

"KARINIZI NE YAPTINIZ"

Edinilen bilgilere göre eşi tarafından katledilen kadının kocasıyla sorunlar yaşadığı öğrenildi. İlk bilgilere göre olay şöyle yaşandı; kadın ortadan kabolduktan sonra polis cani kocayı karakola davet etti. Polis, talihsiz kadının eşine "Karınızı ne yaptınız?" diye sorunca ortam gerildi. Bu sorunun ardından sinirlenen katil zanlısı, polislere saldırarak birinin burnunu kırdı. Daha sonrasında da şüpheli gözaltına alındı.

ÇÖP POŞETİ GİBİ ATMIŞ

Yaşananların ardından polis katil zanlısının evine gitti ve burada parçalara ayırdığı cesedi taşıdığı el arabasına ulaştı. Bulunan el arabası ve kan lekeleri kadının kocasını birinci derece şüpheli konumuna getirdi.

Cani koca karısını nasıl öldürdüğünü de anlatırken şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Önce eşyalarını 200 metre ileride bir çöp konteynerine bıraktım. Daha sonra el arabasıyla birlikte işlek caddedeki çöp konteynerine çöp poşeti gibi attım."

17 YILDIR EVLİYDİLER

Kübra ve Tahir K'nın 17 yıllık evli olduğu, şüphelinin 11 yıldır şizofren tedavisi gördüğü ve 4 yıl önce malulen emekli olduğu öğrenildi.