Serhat TEZCAN- Mehmet İNAN/ BURSA,()- ZORLU Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zeki Zorlu, Bursa'da yaptığı konuşmada müşteriye her zaman, 'Malımdan memnun musun?' diye sormadığını, 'Şikayetin var mı?' diye de sorduğunu belirterek, "Hep insanla çalışıyoruz. Ne kadar disiplinli, dikkatli yaparsanız yapın, mutlaka hata yapan olacaktır. Onları bize aktarırsanız, biz mutlu oluruz ve size daha kaliteli ürünler vermeye özen gösteririz. Felsefemiz budur" dedi.
Zorlu Grup Eş Başkanı Zeki Zorlu, Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (RUMELİSİAD) aylık olağan toplantısına konuk olarak katıldı. Sheraton Hotel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Zeki Zorlu, iş yaşamındaki tecrübelerini paylaştı. Uzun yıllar tekstil sektörü ile uğraştığını ifade eden Zorlu, kendisinin sektörde duayen değil, işi iyi bilen birisi olduğunu söyledi.
Daha sonra iş yaşamındaki felsefesinden de bahseden Zorlu, müşteriye her zaman 'Malımdan memnun musun?' diye sormadığını, 'Şikayetin var mı?' diye de sorduğunu belirterek, "Malın çok güzel' diyorlar. Hayır, güzel tarafını sormuyorum. Kötü tarafı var mı?' Çünkü bizim görmediğimiz yanları olabilir. Hep insanla çalışıyoruz. Ne kadar disiplinli, dikkatli yaparsanız yapın, mutlaka hata yapan olacaktır. Onları bize aktarırsanız, biz mutlu oluruz ve size daha kaliteli ürünler vermeye özen gösteririz. Felsefemiz budur" diye konuştu.
İŞ ADAMLARINA TAVSİYELER
Şirketlerin en büyük olma hedefi yerine en iyi olmayı hedeflemesi gerektiğinin altını çizen Zorlu, "İşletmelerde felsefemiz, en büyük olmayabilirsiniz ama en iyi olmak bizim asli görevimiz. Zaman, o en iyi kalite sayesinde en büyüğe ulaştırır sizi. Felsefemiz budur. Burada genç işadamlarımız var. Hayata yeni atılan arkadaşlarımız var. Bu söylediklerim onlara mutlaka çok şey kazandırır" dedi.

ST,Mİ(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)