İSTANBUL, 2 Mayıs () - DÜNYANIN önde gelen elmas firması De Beers Grubu'nun pırlanta markası Forevermark, Türkiye'de Zen Pırlanta ile lisansörlük anlaşması imzaladı.

De Beers Grubu'nun pırlanta markası Forevermark, Türkiye'de lisans ortağı olarak Zen Pırlanta ile anlaştı. Lisans anlaşması, bugün düzenlenen basın toplantısında Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ve Forevermark Başkanı Stephen Lussier tarafından karşılıklı imzalandı.

İmza töreninde söz alan Lussier, Türkiye'de pırlanta konusundaki konumundan ve uzmanlığından dolayı Zen Pırlanta ile çalışmayı seçtiklerini açıklayarak,  Forevermark'ı ABD, Kanada, Avustralya, Hong Kong, Singapur, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden sonra Türkiye'de de sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Güzeliş ise, kadınların pırlantada aradığı ayrıcalık ve güveni tam anlamıyla karşılayan bu saygın markayı Türkiye'de temsil etmekten dolayı duydukları memnun olduklarını söyledi.

Her Forevermark pırlantası, çıplak gözle görülmeyen özel bir mühür taşıyor. Sıkı bir kontrolden sonra Forevermark standartlarına uygun olduğu belirlenen her Forevermark pırlantasına bir de yalnızca ona özgü bir kimlik numarası veriliyor. Bu özel numara, Forevermark sembolüyle birlikte pırlantanın tablasına işleniyor ve Forevermark mührünü  oluşturuyor.

(OSS)