TÜRİYE'nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Uludağ'da yeni sezon yarın açılırken HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonunda günü birlik ve tek gece konaklamalı Uludağ turları gerçekleştirmeye başlayacak.

Birçok şehir yoğun kar yağışının etkisi altına girerken şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen tatilciler ve günübirlik karın keyfine doymak isteyenlerin ilk tercihlerinin yine Uludağ olması bekleniyor. HOD TRAVEL, kar kalınlığının hafta sonu 1 metreyi bulması beklenen Uludağ için günübirlik ve konaklamalı tur seçenekleri sunuyor. Türkiye'de kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine katkı sağlayarak, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli ve ekonomik hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kurulan HOD TRAVEL, günü birlik ve tek gece konaklamalı Uludağ turları gerçekleştiriyor.

HOD TRAVEL'ın kurucu ortağı olan Mine Ece, yaptığı açıklamada "Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD TRAVEL olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz. Bireysel vermiş olduğumuz hizmetin dışında, kurumların kış döneminde dağ havasını soluyarak gerçekleştirmek istedikleri organizasyonları da pek çok alternatif sunarak gerçekleştireceğiz" dedi.

Mine Ece, "HOD TRAVEL ismini, İskandinav mitolojisinde ki Kış Tanrısı HOD'tan alarak kış sporları için gerekli savaşçı gücü de özünde barındırıyor. Türkiye'nin kış turizmine olan elverişli coğrafyası sayesinde sadece Uludağ, Kartalkaya, Sarıkamış, Palandöken gibi popüler kayak merkezlerimizin değil, uzun vadede uygun olan her bölgenin tanıtımı ve tam kapasite çalışabilmesine destek olmayı hedeflemekteyiz" dedi.

HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonunun ilk turunu günübirlik ve konaklamalı olmak üzere 14 Aralık Cumartesi günü Uludağ'a gerçekleştirecek.