TURKCELL, iletişim teknolojisi perakendeciliğinde önemli bir yere sahip olan mağazalarından beşincisini, İstanbul dışında ilk kez Antalya'da açtı. Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış 1189 Turkcell İletişim Merkezi'ne rol model olarak tasarlanan mağaza, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.
Halen Türkiye'de 1189 Turkcell İletişim Merkezi'ne rol modeli olarak tasarlanan 'Turkcell Mağazası' konsepti İstanbul dışında ilk olarak Antalya'ya taşındı. Markantalya Alışveriş Merkezi içinde yer alan ve 29 çalışana sahip olan Antalya Turkcell Mağazası, sergilenen yenilikçi uygulamalar ve tasarımıyla dikkat çekiyor.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, açılış konuşmasında dünyada ve Türkiye'de mobil operatörlerin ve teknoloji şirketlerinin mağazacılık anlayışının değiştiğini söyledi. Şu anda Türkiye'de 15 bin 400 noktada müşterileriyle buluştuklarını kaydeden Acar, "Bunlardan 1189'u Turkcell İletişim Merkezi ve ayda 20.5 milyon müşteri ziyareti alıyor. Antalya'daki mağazamız da çok yeni olmasına karşın, ilk 15 günde 20 binin üzerinde ziyaret aldı, günlük ziyaretçi ortalaması 1300 kişiyi buldu. Turkcell Antalya Mağazası yeni konsepti ve müşteriye yönelik özel uygulamalarıyla Antalya'da da iletişim teknolojileri mağazacılığında rol model olacak" dedi.