ANTALYA Expo Center, Turkcell Teknoloji Fuarı'na ev sahipliği yaptı.
Fuar kapsamında Türkiye çapında 5 binin üzerinde Turkcell İletişim Merkezi çalışanı, 7'ncisi düzenlenen Antalya Elçiler Zirvesi'nde bir araya geldi. Zirve kapsamında çalışanlar en yeni teknolojiler hakkında bilgi sahibi olacak hem de sektörel ve kişisel eğitimler alacak.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar'ın da katıldığı zirvede çalışanlara şirketin yeni çalışmaları hakkında bilgiler verildi, 2014 yılı Turkcell İletişim Merkezleri'nde yapılacak yenilikler kamuoyuna duyuruldu.
"Biz her yıl müşterilerimizin sürekli iletişim halinde oldukları iletişim merkezleri hem de çalışanlarımızın çıtasını yükseltmeye çalışıyoruz diyen" Acar, Turkcell yenilikleri hakkına bilgi verdi.
Fuar kapsamıpda 220 metrekarelik bir mağaza kurduklarını vurgulayan Acar, "Bu mağaza içinde bir Turkcell bayisinin nasıl olacağını özetledik" dedi.
Bundan sonra Turkcell'in uzman mağazacılık anlayışı ile hareket edeceğini kaydeden Acar, "Akıllı destek ile müşteriler tüm teknolojik çözüm ihtiyaçlarını yüksek uzmanlık desteğiyle karşılayacak, mobil hizmetle tüm işlemler, mağazanın herhangi bir noktasından yapılıyor olacak. Mağazalarımızda en önemlisi yaşlı, hamile, engelli ve çocuklular için öncelikli hizmet ile sağır ve dilsiz vatandaşlar için düzenlenmiş görüntülü destek hattı yaygınlaşacak ve işaret dili hizmete giriyor" diye konuştu.
Turkcell mağazalarının 3 yılda 900 milyon kez ziyaret edildiğini sözlerine ekleyen Acar, "Gerek insan kaynağımıza yaptığımız yatırımlar, gerekse sistem ve süreçler konusundaki çalışmalarımız sayesinde Turkcell mağazalarına giren her müşterimiz keyifli bir alışveriş deneyimi elde ediyor" dedi.
Fuar ve tanıtımın ardından Türkiye'nin dört bir yanında gelen yüzlerle Turkcell çalışanı komedyen Tolga Çevik'ın stund-up gösterisinde bol kahkahalı saatler geçirdi.