Mehmet ÇINAR / ANTALYA, 23 Haziran () - GÜNEY Kore markası Ssangyong'un Türkiye distribütörlüğünü yürüten Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Antalya'da 3 bin metrekare alanda 12 milyon dolarlık yatırımla bir showroom kurdu. Bu yatırımla grup Türkiye'de 26 satış ve 42 servis noktasına ulaştı.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Şahsuvaroğlu, Antalya'daki showroomda Ssangyong markasına yönelik Antalya ve diğer yatırımlarına ilişkin tanıtım toplantısı düzenledi. Yunus Şahsuvaroğlu, satış aşamasında isteyen müşterilerine 10 dakikada kredi imkanı ve alternatifli finansal çözümler sunduklarını söyledi.

GERİ ALIM GÜVENCESİ

Sattıkları araçlar için "geri alım güvencesi" de verdiklerini açıklayan Şahsuvaroğlu, "Sıfır kilometre Ssangyong modellerinden herhangi birini alırken yapılan sözleşme ile araçlarını 4 sene içinde istedikleri zaman iade etme yada ikinci el fiyatı üzerinden Ssangyong'a satabilme fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Şahsuvaroğlu, bu kapsamda geri alınan araçların, yetkili servis güvencesiyle ikinci el Ssangyong almak isteyenlerin beğenisine sunulduğunu söyledi.

Şahsuvaroğlu, 2007'den beri Türkiye distribütörlüğünü yaptıkları Ssangyong markasını, Türkiye'de 26 satış ve 42 servis noktasında deneyimli ve eğitimli personeliyle 7 gün 24 sat yol yardım hizmeti, yüzde 100 yedek parça garantisi ve koşulsuz müşteri memnuniyeti sunmak için konumlandırdıklarını dile getirdi.

2014'DE 160 BİN ÜRETİM
Ssangyong'un 2013 yılında 120 bin olan üretimini 2014 yılında 160 bin adete çıkarmayı hedeflediğine işaret eden Şahsuvaroğlu, 2015'de X100 ve X100 Long isimli yeni ürünlerin 1600 cc motor seçeneğiyle otomobil severlerin beğenisine sunulacağını da dile getirdi.

FOTOĞRAFLI