DÜNYA’nın önemli kahve üreticilerinden biri olan Nestle, evde kahve keyfi yaşamak isteyenler için Nescafe Dolce Gusto’yu tasarladı. Nestle Kıdemli Başkan Yardımcısı Nandu Nandkishore, Türkiye’de yeni tanıtımının yapılacağı kahve makinesi ile 1 dolara evde de en iyi kahveyi içmenin mümkün olacağını söyledi.
Türkiye’de Bursa'nın Karacabey, Kestel İlçeleri ile Sakarya’da üretim gerçekleştiren Nestle, Nescafe markası ile 150’den fazla ülkeye kahve satıyor. Dünyada her saniye 4 bin fincan Nescafe tüketimi gerçekleşirken Nestle kahvesini evde içmek isteyenler için Nescafe Dolce Gusto markası ile 6 çeşit yeni bir makineyi piyasaya sundu. Americano, Latte, Cappuccino, Espresso’dan sıcak çikolataya kadar bir çok çeşidin yapılabileceği kahve makinesi hakkında bilgi veren Nestle Kıdemli Başkan Yardımcısı Nandu Nandkishore, önümüzdeki ay tanıtımını gerçekleştireceklerini söyledi.
Nescafe Dolce Gusto ile kahve makinesini evde kullanıma uygun hale getirdiklerini belirten Nandkishore, “İçine iki küçük kapsül yerleştiriliyor. 1 dolara kahve dışında Macchiato, Cappuccino, Latte’yi evinizde yapabiliyorsunuz. Dışarıda iyi bir kafe de içebileceğiniz kahveyi evinizde daha ucuza içebileceksiniz. Kalite bilinci gelişmiş olan genç tüketicilere hitap eden bir ürün. Avrupa’da satışlarımız başladı. Türkiye’de de tanıtımın ardından başlayacak” dedi.