Özgür ARSLAN / İSTANBUL, () BİRBİRİNDEN pahalı mücevherlerin sergilendiği "İstanbul Jewelry Show", İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı. Sadece sektör temsilcilerinin ziyaretine açık olan Mücevher Fuarı, 25 ülkeden ihracatçı ve üretici firmanın ürün ve tasarımlarını, dünya genelindeki önemli alıcılarla buluşturuyor. Fuarda altın, pırlanta, mücevher, taş, montür, rafineri ve gümüş tasarımlarının yanı sıra, vitrin malzemeleri, makine ekipmanları ve kasa sektöründen firmalar da ürünlerini sergiliyor.

2 MİLYON LİRALIK KOLYE
Fuarda, 2 milyon lira değer biçilen 22,5 karatlık sarı pırlanta kolye dikkat çekiyor. Kolyenin üretimini gerçekleştiren FD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Şahin, ürünleriyle ilgili olarak, "Böyle ürünlerin taliplisi her zaman çok olur, ama alıcısı bir tanedir. Bugünlerde muhtemelen satış olacağını düşünüyorum" dedi.
Fuarda, Tekin Seyrekoğlu'nun gösteri amaçlı sergilediği 1 milyon lira değerindeki 22 ayar altın kullanılarak hazırlanan 10,5 kilo ağırlığındaki minyatür Boğaziçi Köprüsü de ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Seyrekoğlu, Boğaziçi Köprüsü'nü mücevherle donatma hayali olduğunu vurgulayarak, "Yapıyoruz ve tekrar bozuyoruz. Çünkü işler bir şey değil. Böyle bir şeye talep olacağını zannetmiyorum. Olursa niye değerlendirmeyelim ki" dedi.

TÜLİN ŞAHİN'E 5 BİN 500 LİRALIK YÜZÜK HEDİYE EDİLDİ
Seyrekoğlu ayrıca, geçtiğimiz günlerde Altın Küre ödüllü aktris Jessica Chastain'e hediye ettiği "Boğaziçi Köprüsü figürlü yüzüğün" bir eşini de manken Tülin Şahin'e armağan etti. Tülin Şahin, hediye edilen yüzük için teşekkür etti. Seyrekoğlu, yüzükte 18,5 gram pembe altınla birlikte 0,80 karat pırlanta kullandıklarını belirterek, "Yüzüğün maliyeti 5 bin 500 lira bizim için. Ama bunlar mağazalarda çok daha pahalıya satılır. Söylemeye gerek yok" dedi.

ÖA (MK) (FOTOĞRAF)