KAYSERİ () - METRO turizm, 2014 yılında 24 milyon 500 bin yolcu hedefiyle toplam 27 milyon euro yatırım yaptı.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ve Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl'ın katılımıyla Kayseri Otogarı'nda gerçekleşen otobüs teslim törenine Türkiye'nin her bölgesinden gelen Metro acenteleri de katıldı.

2014 hedeflerine ulaşmak için 120 yeni otobüs aldıklarını vurgulayan Ayyıldız, "Sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle, 2014 yılında da sektördeki açık ara liderliğimizi pekiştirecek atılımlar gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi ve şöyle konuştu:

"Müşteri odaklı hizmet anlayışımız sayesinde, tüm çalışmalarımızı bir kalite yolculuğuna dönüştürerek, 2014 yılı için belirlediğimiz 24 milyon 500 bin yolcu hedefine ulaşmak için önümüzdeki dönemde yatırımlarımızı sürdürmeyi, organizasyon yapımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Metro Turizm’i sektördeki diğer firmalardan ayrıcalıklı ve güçlü kılan en önemli özelliğimiz olan, ‘Genç filo yapımızı’ her yıl olduğu gibi bu yıl da yatırımlarımızla korumayı başardık. Bin 550 araçlık filo büyüklüğüne ulaşan şirketimiz, yüksek kalite standartları ışığında, Türkiye'nin dört bir yanına Metro kalitesini taşımıştır ve taşımaya da devam edecektir."

OE-DÖ (OE) (OSS) (FOTOLU)