MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 4-7 Şubat tarihleri arasında 'Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı' düzenleyecek.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 4 gün sürecek 'Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı'nı tamamlayanlara Marmara SPS Academy onaylı 'katılım sertifikası' verileceğini söyledi. Başkan Boztaş, 4-7 Şubat tarihleri arasında uygulamalı ve teorik aşamalardan oluşan eğitimlerin Dr. Murat Bezirci ve Doç. Dr. Ayşegül Oğuz tarafından verileceğini ifade etti.
TEMEL AMAÇ İHRACATA YÖNLENDİRMEK
Amaçlarının hiç ihracat yapmamış işletmeleri ihracata yönlendirmek için gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak olduğunu vurgulayan Boztaş, ihracat yapmakta olan işletmelerin de program sayesinde dış ticaret bilgilerini güncelleyerek yürüttükleri operasyonlarda zamandan ve paradan tasarruf etmelerine katkıda bulunacaklarını söyledi.
İKİ KATILIM SEÇENEĞİ
Oda seçim döneminde Manavgat'ı ihracatla tanıştıracaklarına söz verdiklerini hatırlatan Boztaş, Kasım 2013'te gerçekleştirdikleri 'Merhaba Dünya' buluşmasından sonra söz konusu eğitimle sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Boztaş açıklamasında ayrıca, "Eğitimler üyemiz olsun ya da olmasın tüm Manavgatlılara açık. Katılımcılara, 13.30-17.00 ve 18.00-21.30 saatleri olmak üzere iki seçenek sunuyoruz. Katılmak isteyenler kendilerine uygun zaman diliminde derslere girebilir" dedi.
Kursa katılmak isteyenlerin 30 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar MATSO'ya başvurması gerekiyor. (FOTOĞRAFLI)