KAYSERİ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, fuarlara katılım konusunda sağlanacak destek konusunda oda üyelerine müjde verdi. Hiçyılmaz, "Bundan sonraki süreçte, fuarlara katılacak olan üyelerimizin günübirlik yol masraflarının yarısını Kayseri Ticaret Odası olarak karşılayacağız" dedi.
Başkan Mahmut Hiçyılmaz, şubat ayı Meclis toplantısında yaptığı açıklamasında Kayseri Ticaret Odası üyelerinin fuarlara katılımları konusunda duyarlı olduklarını ve her türlü bilgi ve belge desteği sağladıklarını hatırlattı. KTO Başkanı Hiçyılmaz, özellikle Kayseri’nin ihracatının artırılması noktasında fuarlara katılımın çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Odamız üyelerinin fuar organizasyonlarına katılımlarını sağlamak için meslek komitelerimiz aracılığı ile duyurularımızı yapıyoruz. Fuarlara katılmak isteyen üyelerimize her türlü bilgi ve belge desteği sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte ise fuarlara katılacak olan üyelerimizin günübirlik yol masraflarının yarısını Kayseri Ticaret Odası olarak karşılayacağız. Kayseri Ticaret Odası olarak fuarlara katılım konusunda devrede olmamızın üyelerimize sağlayacağı avantajlar var. Biz devrede olduğumuz zaman fuara harcanan masrafların en fazla 2 bin TL'sini KOSGEB ödüyor. Bu tür organizasyonlarda üyelerimizin bize müracaat etmelerini öneriyoruz."