KONYAALTI Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) İlhami Kaplan başkanlığındaki kurucu yönetim kurulu, ilk genel kurulunda görevi Emin Altıner başkanlığındaki yönetim kuruluna devretti.
Antalya'da Konyaaltı İlçesi bünyesinde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının oluşturduğu KONYSİAD, İlhami Kaplan başkanlığındaki yönetim kurulunun 2 yıllık görev süresinin ardından ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde yapılan genel kurulda İlhami Kaplan ve yönetim kurulu, KONYSİAD çalışanlarına plaket vererek teşekkür etti.
KONYSİAD için tarihi bir gün yaşandığını belirten İlhami Kaplan, askerlikteki nöbet değişimini örnek göstererek, görevi yeni bir yönetime gönüllü olarak devrettiklerini açıkladı. Kaplan, “Türkiye'de oturulan makamlar ancak 3T ile sonlandırılır. Bunlar ise tekme, tokat veya tabut ile gitmektir. Biz bunların üçüyle de koltuğumuzu değiştirmeyelim dedik ve gönüllü olarak devretmek istedik" dedi. Kaplan, yeni yönetime de başarılar diledi.
Divan kurulunun seçiminin ardından kurulan sandıkta 55 üyeli KONYSİAD'ın genel kuruluna katılan 42 üyenin oyuyla yeni yönetim kurulu seçildi. KONYSİAD'ın yeni başkanı Emin Altıner, ilçede verilen ve yerine getirilmeyen sözler ile eksiklere ilişkin yöneticiler bazında etkin olmaya çalışacaklarını anlattı.
KONYSİAD'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Emin Altıner, Bora Terzioğlu, Ali İhsan Sav, Murat Kaan Binbir, Fahriye Işık, Cihat Kadıgil, Hakan Akın, Özhan Sade, Ahmet Canbaz. (FOTOĞRAFLI)