KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak yılbaşı dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak, tüm Kayserililerin ve sanayicilerin yeni yılını kutladı. Boydak ''2013 yılında hem siyasi hem de ekonomik anlamda baş döndürücü gelişmeler yaşanmaktadır. Türk ekonomisinde bir takım sıkılaştırma politikaları izleniyor ancak bu politikalar halkın tüketim alışkanlığını kaybettirmemesi gerekir. Biz, uzun vadeli kazanımları destekliyoruz'' dedi.
Kayseri’nin sanayideki ağırlığının hem vergisel anlamda hem istihdam anlamında devam ettiğine dikkat çeken KAYSO Başkanı Boydak, “Sanayinin Kayseri’yi taşımakta olduğunu görmekteyiz. Bu da bizi memnun ediyor. Ancak sadece sanayinin değil diğer yönleri ile de Kayseri’nin gelişime açık olması gerekir. Şehrimizin bölgesel merkez olma özelliğini kesintiye uğratmadan devam ettirmemiz gerekiyor. Bölgemizde nerede ise 13 ilin Kayseri ile ilişki içerisinde olduğunu görüyor, bu ilişkileri daha da artırarak ilimizin gelişmesine daha fazla katkı sağlamak istiyoruz” dedi.
2013 yılında Kayseri’nin gelişimi için emek veren tüm kesimlere teşekkür eden Başkan Boydak, başta Kayserili hemşerileri olmak üzere tüm sanayicilerin yeni yıllarını kutlayarak, kazasız belasız bir yıl diledi.

OE(OE/AK)