KAYSERİ () - KAYSERİ Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bin 100 işyerini içinde barındıran Orta Anadolu'daki en büyük sanayi sitesi Mobilya Kent'in yıl sonunda açılacağını söyledi.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Meclis Başkanı Nurettin Okandan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sanayi Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Mustafa Çelik, "20'ye yakın esnaf sitemiz var. Esnaf sitesi, sanayi sitesi hem üretime hem de ticarete yönelik özellikler taşıyor" dedi ve şöyle devam etti:

"Biz bu sitelerin; daha farklı şekillerde gelişmesini, imar durumlarının, yerleşim alanlarının, alt yapısının, donanımının daha farklı olmasını sağlayacağız. Bunun yanında bin 100 işyerini içinde bulunduran Orta Anadolu'daki en büyük sanayi sitesi Mobilya Kent, sene sonuna kadar açılacak. Biz de belediye olarak Mobilya Kent'e yardımcı olacağız. Buna benzer farklı istekleri, sizden gelecek talepleri, tavsiyeleri değerlendirip inşallah bundan sonra çok daha iyi noktalara geleceğiz, Kocasinan'ı daha ileriye götürmek için çalışacağız."

OE (OE) (OSS)