KAYSERİ () - KAYSERİ Ticaret Odası ve İŞKUR Kayseri Müdürlüğü tarafından, "İşle Buluşma Günleri" etkinliği düzenlenecek.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’deki işsiz ve yeni mezun olacak gençleri sektör temsilcileri ile buluşturarak iş ve meslek sahibi yapmak için hareket ettiklerini belirtti.

Hiçyılmaz, 30-31 Mayıs tarihlerinde Kayseri Park AVM’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek olan "İşle Buluşma Günleri"nin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Hiçyılmaz, "Etkinlik kapsamında, Kayseri Ticaret Odası ve İŞKUR meslek danışmanları tarafından katılımcılara bilgi verilecek. İşsiz ve meslek sahibi olmayan gençlere neler yapabilecekleri anlatılacak. Etkinlik süresince yapılan başvurular daha sonra İŞKUR sistemine aktarılarak değerlendirmeye alınacak" dedi.

Hiçyılmaz, etkinlik kapsamında tüm katılımcılara 4 kur halinde eğitim verileceğini de belirterek, "Katılım sağlayan gençlere, satış teknikleri, diksiyon, ikna kabiliyeti ve beden dili başlıklarında eğitim verilecek. Bu şekilde yapılan etkinliğin daha faydalı olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

OE (OE)