KARABÜK Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Bursa Ticaret Borsası'nın misafiri olarak Bursa'da çeşitli temas ve incelemelerde bulundular. Ziyaret nedeniyle yapılan görüşmelerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Ticaret Borsası Üyeleri arasında yapılabilecek işbirliği ve ortak çalışma imkanları ele alındı.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Özhan tarafından ağırlanan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal ile Meclis Başkanı Timurçin Saylar başkanlığındaki heyet üyeleri, Bursa'da gıda tarım ve hayvancılık alanında yapılabilecek ortak çalışmaları değerlendirdiler.

Konuk işadamlarını ağırlayan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal ile TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'nda birlikte çalıştıklarını, bu anlamda yaptıkları görüşme ve ortak faaliyetlerin bölgesel anlamdaki işbirliğine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Bursa'daki temaslarından sonra Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti bölgedeki yatırım ve ticari işbirliği olanaklarını ele aldılar. ST/ (FK), (Fotoğraflı)