İNEGÖL Ticaret ve Sanayi Odası (İGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında ağırlayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, genç müteşebbislerin Türkiye'nin zenginleşmesinde çok önemli role sahip olduklarını belirterek, "Sizler İnegöl'ün ve ülkemizin geleceğisiniz. Genç girişimcilerimiz ülkemizin ekonomisine dinamizm kazandırıyorlar" dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, kısa süre önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Bahadır Bayrak ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Anıl, Türkiye'nin ve İnegöl'ün ekonomisinde hızlı gelişmede genç girişimcilerin çok önemli payı olduğunu vurguladı. İGİAD Üyeleri'nin aynı zamanda İTSO'nun üyesi olduğunu vurgulayan Anıl, İnegöl'ün ekonomisinin çok dinamik olduğunu belirterek, İGİAD'ın önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu kaydetti.

İNEGÖL'E ÖNEMLİ KATKI YAPIYORLAR

İGİAD'ın başta Uluslararası Mobilya Test Merkezi'nin İnegöl'e kazandırılmasında ve ilçeye bir dizi sosyal projenin yapılmasında önemli katkıları olduğunu da belirten Anıl, 'İnegöl ekonomisinin gelişmesi için cansiperane, özverili bir çalışma içindeler. Bunu takdirle görüyor ve alkışlıyoruz" diye konuştu

"İTSO ÜST KURLUŞUMUZ"

İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de sosyal sorumluluk projeleri ve mesleki projeleri ile İnegöl'e değer katmayı hedeflediklerini söyledi. İnegöl'ün ilçe olduğu halde Türkiye'nin ilk 20 büyük ekonomik merkezinden biri olduğunu vurgulayan Bayraktar, "İTSO'yu üst kuruluşumuz olarak görüyoruz. Bir iş adamı derneği olarak bizim misyonumuz iş hayatına katkı koymaktır. Gelecek 2 yılda da İTSO ile birlikte yeni değerler oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. ST/ (FK), (Fotoğraflı)