İSTANBUL Mobilya Fuarı'na (İSMOB 2014) katılan 137 İnegöl firması fuarın ilgi odağı oldu. Birçok kişi tarafından ziyaret edilen firmaları Belediye Başkanı Alinur Aktaş yalnız bırakmadı. İnegöllü firmaları ayrıca Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tanju Çolak da ziyaret etti.

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB 2014) İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımı ile açıldı. İSMOB'a katılan İnegöllü mobilya üreticilerini, Başkan Aktaş bu sene de yalnız bırakmadı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyetle 2 gün boyunca, 137 İnegöl firmasının tamamını ziyaret ettiler.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş fuar incelemesi sonrası yaptığı açıklamada İnegöl mobilya sektörünün son yıllarda büyük atılımlar yaptığını belirterek, İSMOB 2014'e katılan İnegöl firmalarının stand tasarımları ve ürün modelleri ile göz doldurduğunu söyledi. İstanbul Mobilya Fuarı'na İnegöllü üreticilerin her sene katıldığını, hem nicelik, hem de nitelik olarak damgasını vurduğunu ifade eden Aktaş, bu sene de 137 İnegöl firması ile İSMOB'un marka değerini yükselttiğini söyledi. Aktaş, "Yaklaşık 10 yıldır yoğun bir gayretle MODEF çatısı altında yaptığımız yatırım ve atılımlarla İnegöl'ü ne kadar ileriye taşıdığımızı burada bizatihi gördük ve şahit olduk. Mobilyacılarımızın Nisan fuarı ile ilgili çok büyük beklentilerinin olduğunu da burada müşahede ettik. MODEF olarak da burada bir standımız var. Burada İnegöl Fuarımız ile alakalı tanıtım yapıyoruz. Burası İstanbul ve ulaşım ağı bakımından çok çok avantajlı. İstanbul hemen yakınımızda olmasından dolayı da İnegöl, İstanbul'un bu potansiyelini çok iyi kullanıyor. Bütün dünyanın kriz ve sıkıntılı olduğu bir dönemde mobilyacılarımızın beklentileri ilgi ve alakalarını bu denli yüksek görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Fuarımızın mobilyacımız açısından, sektör açısından İnegöl ve ülke firmaları açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Fuarda stand açan firmaları Maliye Bakanı Mehmet Şİmşek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tanju Çolak ile birçok vatandaş ziyaret etti. ST/ (FK), (Fotoğraflı)