GENÇ Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanlığa yeniden Hamdi Kınaş getirildi. Kınaş, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Her hükümet döneminde hak ve hukuk ile uzlaşmadan yana olduk’’ dedi.
Kayseri'de GESİAD’ın bir otelde yapılan genel kuruluna Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ve çok sayıda sanayici katıldı. 1150 üyenin katıldığı 12'nci Genel Kurulda konuşan başkan Hamdi Kınaş, derneklerinin 1993 yılında kurulan bir sivil toplum örgütü olduğunu, hedeflerinin sanayicilerin ihracat yapması, yurt dışına açılması ve üyelerin kuruluşlarının kurumsal nitelik kazanması olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:
"20 yıldan bu yana devletimize kendi çapımızda hizmet ediyoruz. 20 yıldan beri biz de önemli badireler atlattık. Her hükümet döneminde kardeşlikten, hak, adalet ve hukuktan, uzlaşmadan yana olduk. Elbette, gördüğümüz haksızlıkları da dile getirdik. Yanlış politikaları eleştirip, doğru politikaları alkışladık.’’
Daha sonra yapılan Genel Kurulda Hamdi Kınaş başkanlığında GESİAD yeni yönetimi seçildi.