GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, yeni kurulan 62'nci hükümete başarılar diledi ve iş dünyasının temel beklentisinin ekonomik istikrarın ve kalkınma hamlesinin sürmesi olduğunu açıkladı.
Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında kurulan yeni hükümeti kutlayan ve kabine üyelerine başarılar dileyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye'de yakalanan siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesini isteyerek şöyle dedi:
"Türkiye'de, özellikle son yıllarda çok daha başarılı işlere imza atıldı, her alanda büyük mesafe alındı. Yeni kabinenin ülkemizi daha ileriye taşıyacağına, yeni ufuklar açacağına inanıyoruz. Gaziantep iş dünyası olarak, ekonomik istikrarın hız kesmeden sürmesini, her alanda kalkınma hamlesine devam edilmesini bekliyoruz. Bunun için yeni hükümetimiz, 'yüksek katma değerli üretim ve istihdamı artıracak, yatırım ortamını iyileştirecek, ihracatı teşvik edecek' programlara 2015 genel seçimlerine kadar kesintisiz devam etmelidir. Yapısal reformları hayata geçirmelidir. Güçlü bir Türkiye, bölgesinde de barışın ve istikrarın güvencesi olacaktır." 
Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık da Ahmet Davutoğlu başbakanlığındaki 62'nci hükümeti tebrik ederek Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu. Bartık, yeni kabineden beklentinin reel sektörle el ele Türkiye’yi bir üst lige taşımak olduğunu vurguladı.
FOTOĞRAFLI