İSTANBUL, 10 Haziran () - Akbank, esnaflara özel ödeme şekilleri ile kredi seçenekleri sunuyor. Akbanak, esnafa nakit akışı doğrultusunda geri ödemeleri koşullarını gönlüne göre belirleme imkanı sağlıyor.

Yeni ürün oluştururken, çok sayıda esnaf ile bire bir görüşerek, finansman ihtiyaçlarını ve ödeme koşullarına ilişkin durumlarını yakından incelediklerini belirten Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Bu görüşmeler neticesinde, esnafın nakit akışındaki farklılıklar nedeniyle kredi geri ödemelerinde esnekliğe sahip olmak istediklerini tespit ettik. İşte bu noktada yine esnafımızdan öğrenek onlara özel bir çözüm ürettik" dedi ve şöyle anlattı:

"36 ay vadeye ve 50 bin liraya kadar kullanılabilen kredi ile esnafımıza 6 farklı ödeme seçeneği sunuyoruz. Kredi ödemeleri alışılageldik aylık eşit taksitler halinde yapılabildiği gibi 3 ya da 6 ay geri ödemesiz dönem alternatifleri ile de esnafa rahat bir nefes aldırıyor.  Ayrıca 2 ya da 6 ayda bir ödemeli veya kullandırım tutarının yüzde 20’sinin son taksitte ödeyecekleri eşit taksitli kredi seçeneklerinden de yararlanabiliyor. Böylelikle, kredi geri ödemelerini, işlerinin durumuna göre, istedikleri gibi ayarlayabiliyorlar.

(OSS)