ÇANAKKALE’nin Biga İlçesi’nde faaliyet gösteren Doğtaş Mobilya, dünyanın önemli ticaret merkezlerinden Dubai’de 2’nci mağazasını açtı.
Dubai’nin önemli caddelerinden biri olan Sheikh Zayed Road’ta 65 metrelik cephesiyle beğeni toplayan Doğtaş Exclusive Dubai mağazasının açılışına, Başkonsolos Yardımcısı Derya Turan Ünal, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Doğan Türkmen, Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya, Dış Ticaret Müdürü Yener Kaya, girişimci Essam İbrahim, Doğtaş yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Dubai mağazasının açılışında konuşan Doğan Türkmen, "Doğtaş olarak 2012 yılından beri Dubai pazarında da başarılı bir şekilde yer alıyoruz. Gerek mağaza konseptimiz gerek işlevsel ve modern tasarımlarımız tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü. 2008 yılında girdiğimiz Turquality programının verdiği global marka olma vizyonu ve bu yöndeki maddi ve manevi desteklerin de katkısıyla yurtdışı atılımlarımızı hızlandırdık. Dünyanın en büyük ancak hayatta kalması en zor pazarlarından biri olan Dubai’de, Doğtaş’ın 2’nci mağazasını açıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 2014 yılı içerisinde dünyanın ve Türkiye’nin farklı noktalarında açacağımız Exclusive mağazalarla büyümeye devam edeceğiz" dedi.