TURKCELL'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği 'İş'te Teknoloji Hamlesi' toplantılarının 2014'teki yedinci durağı Denizli oldu.
Anemon Otel'de düzenlenen toplantıya, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, işadamları ve Turkcell çalışanları katıldı. Süreyya Ciliv, son 2 yılda 2012 ve 2013 yılında Avrupa'da en hızlı büyüyen Telekom grubunun Turkcell olduğunu, bu başarının da geleceğe yatırım yapmakla geldiğini söyledi. Şirketlerin işlerinde fark yaratmasının teknolojik dönüşümle mümkün olduğunu belirten Ciliv, şöyle dedi:
"Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu'nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek."
Günümüz dünyasında şirketlerin ancak teknolojik dönüşümle işlerinde fark yaratabileceğinin altını çizen Ciliv konuşmasına şöyle sürdürdü:
"Bir sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olan Denizli'nin de bu teknolojik dönüşümü gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkısını sürdüreceğine inanıyorum. Geleceği iyi okursanız ona göre iyi pozisyon alırsanız ona göre ciddi rekabet avantajı yaratırsınız. İşinizi geleceğe göre hazırlamak bence bir işadamının yapabileceği en iyi konu. Turkcell, Türk yöneticilerin yönettiği bir firma. Son iki yılda, 2012 ve 2013 yılında Avrupa'da en hızlı büyüyen Telekom grubu olduk. En önemli hedef müşteri memnuniyeti. Türkiye'nin en zengin işadamı da müşterimiz öğrenci de müşterimiz. Ev kadını da, engelli de müşterimiz. Bunun için kendi içimizde çalışma yaptık. Yaşlılara, engellilere odaklı çalışma gruplarımız var. Müşteri segmentlerine odaklanan çalışanlarımız var. Müşterimizin ihtiyacını çok iyi anlarsak daha verimli oluruz. Müşteriye fayda sunmalıyız ve rakiplerle farkımız olmalı. Bunu yapmak için muazzam bir takım oyunu gerekiyor. Bilgiyi teknolojiyi kullanarak doğru vizyonu belirleyerek ve cesaretle yatırım yaparak şirketi rakiplerden daha üstün konuma getirebilirsiniz. Geleceğin Bill Gates'leri Türkiye'den yetişebilir çünkü artık internet sayesinde bilgiye ulaşmak herkes için eşit."

FOTOĞRAFLI