BİLİŞİM sektöründe, dünyanın en büyük ihtisas fuarı kabul edilen CeBIT 10 Mart Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilere açacak. 10-14 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuara 70 ülkeden 3 bin 500 dolayında firma katılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl bilgisayar fuarı CeBIT'te Türkiye'den de firmalar yer alacak. Bu yılki fuara Türkiye'den 19 firma katılacak.
Fuarın bu yılki partneri İngiltere olurken ana tema ise Datability olarak açıklandı.
Hannover CeBIT fuarına dünyanın en büyük bilişim firmaları katılacak. CeBIT fuarını her yıl yaklaşık 90 ülkeden 440 bin civarında kişi ziyaret etmekte ve ziyaretçilerin çoğunluğu iş adamlarından oluşturuyor. Fuara katılacak Türk firmaların ağırlıklı bölümü 6 ve 12'nci numaralı hollerde yer alırken, diğerleri 5, 13, 15 ve 16'ncı hollerde olacak. Fuar süresince Hannover Ticaret Ataşeliği her gün fuarda bulunarak Türk firmalarını ziyaret edecek.
FUARA KATILAN TÜRK FİRMALARI
Industrial Application Softwares, Havelsan, Arean Solutions, BTDays, Birnet, Cypriote / Turkish Pavillon, Niyel Technologies, Enel, Arsepa, Canovate, Caspian, Makelsan, Mabas, Arvento, Ipera Teknoloji Çözümleri Yazılım, Voksporta, Tradeks, Vestel ve Izec Tablet Seniz.

MU(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)