BURSA PERDER'de yaşanan görev değişikliği ile başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Gürel, düzenlediği toplantıda üyelerle ilk kez bir araya geldi. Toplantıda yeni süreçte izlenecek yol haritasını yönetim kuruluna ve üyelerine aktaran Başkan Gürel, 2014'te Bursa PERDER'in perakende sektöründeki gücünü artırmak için daha aktif çalışacaklarını söyledi.

Perakende sektörünün önemli platformlarından Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) çatısı altında Bursa ve çevresinde faaliyet gösteren Bursa PERDER'de Başkan Mustafa Gürel ilk toplantısını gerçekleştirdi. Çanakkale ve Yalova üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Gürel, Bursa PERDER'i hak ettiği değeri elde etmek için birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizdi. Aynı hedefe baktıkları ve aynı dili konuştukları takdirde hem derneğin, hem de kendilerinin daha iyi yerlere gelebileceklerini söyleyen Başkan Gürel, 2014 yılı için hazırladıkları planlamayı üyeleriyle paylaştı.

"RESMİ KURUMLARA KÖPRÜ KURACAĞIZ"

Bu yıl Bursa PERDER'in sektördeki gücünü daha iyi yansıtmak istediklerini ifade eden Mustafa Gürel, yeni dönemde gerçekleştirecekleri tüm çalışmalarda herkesin aktif olduğu bir sürecin başlayacağını belirterek, "Yönetim kurulumuzdaki isimler üzerinde bir görev dağılımı yaptık. Bu görev dağılımında perakendecilerimizin birebir etkileşim halinde olduğu resmi kurumlar yer almaktadır. Bu resmi kurumlarla iletişim halinde kalan yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, sektörümüzle ilgili soru, şikayet, öneri ve bilinmesi gereken kanunlarda bizlere bir köprü olacak" diye konuştu.