BURSA Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 2014 yılında 5 başlıkta verilecek toplam 50 milyon liralık mali destek programlarına başvurular 14 Şubat 2014 Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

'Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı', 'Kırsalda Ekonomik Gelişim', 'İşbirliği ve Gelişim', 'Çevre Küçük Ölçekli Altyapı' ile 'Çevre Dostu Üretim' alanlarındaki projelere toplam 50 milyon lira hibe verilecek mali destek programına ilişkin proje yazma eğitimleri de tamamlandı. BEBKA tarafından 2014 yılı mali destek programları kapsamında düzenlenen 36 bilgilendirme toplantısına bin 97 kişi katılırken, düzenlenen 20 proje yazma eğitimine ise 659 kişi katıldı.

Konuyla ilgili BEBKA Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, projeleri ile ilgili teknik yardım almak isteyen başvuru sahiplerinin 7 Şubat 2014 tarihine kadar BEBKA Ofisleri'nde kurulacak teknik yardım masalarında ajansta görevli uzmanlardan destek alabilecekleri dile getirildi. Her bir proje sahibi için azami 1 saatlik süre ayrılacak ve başvuru sahipleri www.bebka.org.tr adresinden randevu alarak söz konusu hizmetten faydalanabilecekler. ST/ (FK), (Fotoğraflı)