KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve beraberindekilerin ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sayın Aydın Doğan ile çok geçmişe dayanan bir hukukumuz var. Kendileri Türkiye’mizin gelişip kalkınmasına hizmet eden önemli işadamlarımızdan biridir" dedi.
Kayseri Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Saray Halı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kurmel, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutlu’dan oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret etti.
BAŞARILARIYLA ÖVÜNÜYORUZ
KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Başkan Yardımcıları Mehmet Büyüksimitci ve Ali Oğuzönder ile birlikte konukları karşılayan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, böyle değerli bir heyeti Kayseri’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mustafa Boydak, “Bugün benim açımdan anlamlı bir gün. Özellikle Sayın Aydın Doğan ile çok geçmişe dayanan bir hukukumuz var. Kendileri Türkiye’mizin gelişip kalkınmasına hizmet eden önemli işadamlarımızdan biridir. Biz de kendilerini örnek alıyor, yapılan yatırımları takdirle izliyoruz. Hem Boydak Grubu olarak, hem de KAYSO Yönetimi olarak gerek Sayın Aydın Doğan’ın, gerekse Sayın Necati Kurmel’in başarıları ile övünüyoruz. İş dünyamızda sizin gibi yeni yeni liderlerin çıkması gerektiğine inanıyoruz. Ülkemizin gelişip kalkınması için hep beraberce çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kayseri’nin bereketli olduğunu ve iş dünyası olarak işlerini sürdürdüklerini ifade eden Boydak, kentte sanayi kültürünün çok eskilere dayandığını; büyüklerinin önderliğinde başlayan sanayi faaliyetlerini bugün kendilerinin daha da geliştirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
İŞ HAYATININ ÖNEMİ BÜYÜK
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ise, KAYSO’yu ziyaret etmekten son derece keyif aldığını belirterek, “Kayseri’de ticaretin 6 bin yıl öncesine dayandığını ve Kültepe’de yapılan kazılarda eski çek ve senetler çıktığını öğrendim. Bu da ticaretin Kayserililerin genetiğinde olduğunu ve iş hayatına ne kadar önem verdiklerini anlatıyor” diye konuştu.
Kayseri’nin çok modern bir görünüme sahip olduğunu ifade eden Doğan, işadamlarının Türkiye çapında müteşebbis bir ruha sahip olduklarını ve kendi memleketlerine de bağlı olduklarını belirterek, Kayseri ile iftihar ettiklerini sözlerine ekledi.

DÖ(OE/AAA)(FOTOĞRAFLI)