İSTANBUL, 15 Temmuz () - Akbank çalışanlarının oluşturduğu "Akbanklı Gönüllüler" bu yıl da Yedikule Hayvan Barınağı'nı ziyaret ederek, minik dostların ihtiyaçlarını karşıladılar, bakımlarına yardımcı oldular.

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Akbank çalışanlarının bir araya gelerek oluşturdukları "Akbanklı Gönüllüler" Akbank çatısı altında pek çok gönüllülük çalışması gerçekleştiriyor.

Akbanklı Gönüllüler bu yıl da gönüllülük çalışmaları kapsamında gelenekselleşen hayvan barınağı ziyaretlerini yaptı. Gönüllüler, Yedikule Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek, barınakta yaşayan hayvanların ihtiyacı olan malzemeleri teslim ettiler ve minik dostların bakımlarında görevlilere yardımcı oldular. İstanbul'daki Yedikule Hayvan Barınağı ziyaretini Akbank Genel Müdürlüğü’nün bulunduğu Sabancı Center’daki gönüllü ekibi planladı ve gerçekleştirdi. Akbanklı Gönüllüler ziyarete yine; aileleri, çocukları ve arkadaşları ile birlikte katıldı.

Ziyaret sırasında gönüllüler barınakların temel ihtiyaçları olan mama, battaniye, temizlik malzemeleri ve revir ihtiyaçlarını yanlarında getirerek barınak yönetimi ile paylaştılar. Ayrıca gönüllüler barınak yetkilileri ile birlikte barınakta yaşayan hayvanların günlük bakımlarını yaptılar.

Akbanklı Gönüller, şu ana kadar "Ekonominin Kahramanı Çocuklar" Projesi kapsamında tasarruf eğitimleri, "Bir Dilek Tut Derneği" ile dilek gerçekleştirme organizasyonları, Turmepa ile kıyı temizleme etkinlikleri, Belgrat Ormanı temizliği, görme engelliler için kitap okuma, kitap ve oyuncak toplama gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdi.