ANTALYA Üniversite Destekleme Vakfı '40. Yıl Etkinlikleri' kapsamında öğrenci ve öğretim görevlileri ile yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı projede yer alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'na 5 adet piyano bağışladı.

Antalya Devlet Konservatuvarı'nda gerçekleşen törende Antalya Üniversite Destekleme Vakfı olarak sanata ve sanatçının eğitimine her zaman önem verdiklerini belirten Vakıf Başkanı Tunç Uluç, “Geleceğin sanatçıları olacak öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç ise “Antalya Üniversite Destekleme Vakfı bugüne kadar üniversitemize birçok katkıda bulundu. Bu katkılardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca üniversite olarak Antalya Devlet Konservatuvarı'na desteklerimiz her zaman devam edecek. Bu konuda Antalya Üniversite Destekleme Vakfı'nın da hep yanımızda olacağını biliyoruz" diye konuştu.

Antalya Devlet Konservatuvarı'nın Türkiye'nin en başarılı konservatuvarlarından biri olduğunu söyleyen Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer ise bu başarıları destekleyerek eğitime sağladıkları katkılar için Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç'a teşekkür etti.

Törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Konservatuvar Müdürü Prof. Ayşe Sezer ve Konservatuvar Yüksekokul Sekreteri Hüsnü Gülez tarafından Antalya Üniversite Destekleme Vakfı adına Başkan Tunç Uluç'a teşekkür plaketi verildi. (FOTOĞRAFLI)