KASTAMONU'nun İnebolu İlçesi'nde görevden alınan Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Karahan, okulun Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'ndaki (TEOG) başarısını, 'Görevden alınan okul müdürü' yazılı afişle duyurdu.
İnebolu'da 3.5 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 5 yıl Öğretmenevi Müdürlüğü, yaklaşık 11 yıl da çeşitli okullarda müdürlük yapan Ahmet Karahan, son olarak görev yaptığı Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü görevinden alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki komisyonun değerlendirmesiyle 75 puan barajını aşamayan Karahan, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen olarak görev yapacak.
Ahmet Karahan, görev yaptığı Atatürk Ortaokulu'nun TEOG'da gösterdiği başarıyı ilginç  bir yöntemle duyurdu. Karahan'ın, Fen Lisesi'ni kazanan 8 öğrencinin fotoğrafları ve isimleri ile 20 öğrencinin Sağlık Meslek, 19 öğrencinin Anadolu Liselerini kazandığı bilgisine yer verilen afişi ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'ne asıldı. Afişin altında ise 'Ahmet Karahan, görevden alınan okul müdürü' yazması dikkat çekti.
Söz konusu afiş 2 gün kaldıktan sonra kaldırılırken, Karahan, ilçedeki yerel bir gazeteye de aynı şekilde ilan verdi. Karahan'ın, başarı nedeniyle öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ettiği gazete ilanının sonunda ise "1.5 ay önce göreve başlayan ilçe milli eğitim müdürlüğündeki müdürlerin puanlarıyla başarısız görülerek görevinden alınan okul müdürü" notu yazdı.

FOTOĞRAFLI