Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayımladığı Aile Dergisi’nde, çizgi filmlerde cinsellik, satanizm ve masonlukla ilgili ''bilinçaltı mesajlar'' konusu ele alındı.

''KİLİSE VURULDUĞUNDA PUAN DÜŞÜYOR CAMİ VURULDUĞUNDA...''

Dergideki, ''Yeni Dünya Düzeni’nin Gizli Silahı: Bilinçaltı Mesajlar'' başlıklı bir makalede, bu mesajların bilgisayar oyunlarıyla da verildiği belirtilerek, ''Uçan tavukların vurulduğu bilgisayar oyununda kilise vurulduğunda puan düşüyor, cami vurulduğunda puan alınıyor'' denildi.

''ALGI OPERASYONLARI DÜZENLENİYOR''

Derginin Şubat sayısında yer alan makaleyi kaleme alan Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Yağmur Küçükbezirci, bilinçaltı mesajların çocukların dünyasındaki yerini değerlendirdi. 

Küçükbezirci, ''Geleceğin teminatı çocuklarımızın davranışlarında farklı algılar oluşturmak için her an, her yerde algı operasyonları düzenleniyor'' dedi. 

''ÇOCUKLARIN BEYİNLERİNE YERLEŞTİRİLİYOR''

Küçükbezirci ''Bilinçaltı mesaj göndermek için çok farklı teknikler kullanılmaktadır. Bu teknikler, ‘yeni dünya düzeninin’ gizli silahı olarak görülmektedir. Bu konudaki çalışmalarımı derinleştirdikçe, aklımızın ucundan bile geçmeyen yerlerdebilinçaltı mesajların çocuklarımızın saf ve temiz beyinlerine yerleştirildiğini görüyorum.''
Yağmur Küçükbezirci konuya ilişkin, kilise vurulduğu zaman eksi, cami vurulduğu zaman artı puan verilen Moorhuhn Winter oyununu örnek gösterdi.

Diyanet'ten önemli 'bilinçaltı' uyarısı