ABD’de 35 yaşındaki bir kadın ölümcül bağırsak kanseri olduğunu söyleyerek kendisi için tam 20 bin dolar bağış topladı. Ancak kadının aslında  kanser olmadığı ortaya çıkınca genç kadın hapse atıldı.
Mindy Taylor ölmek üzere olduğu yalanına kocasını 7 yaşındaki küçük kızını bile inandırdı.

Ailesi ve arkadaşları o kadar üzgündü ki genç kadı için bir internet sayfası açıldı. O adresten kadının tedavisi için bağış toplanıyordu. Bağırsak kanseri olduğu yalanına herkesi inandıran  Mindy Taylor kendi annesini bile dolandırdı. Tanıdığı tanımadığı bir sürü insandan para alan kadın 20 bin dolar toplamayı başardı.

Öyle ki ölümcül hastalığı olduğuna inanılan kadın için bağış toplamak adına organizasyonlar düzenlendi, Mindy adına özel baskılı tişörtler yapılarak satıldı.

Kendi kocası bile karısının ölmek üzere olduğuna inanıyordu. 7 yaşındaki kızını bile kandıran  Mindy Taylor için her şey gayet iyi giderken olaylar tam tersine döndü.

Mindy ile ilgili bir haberi okuyan bir kişi kadın için bağış toplayanları aradı ve onun büyük bir yalancı olduğunu sağlığının gayet iyi durumda olduğunu söyleyerek kadının raporlarının kontrol edilmesini istedi.

Mindy Taylor’ın sağlık kontrollerini yapan yerden gizli bir kimliğin yaptığı bu açıklama Ohio’da şok etkisi yarattı.

Yaşadığı yerdeki tüm insanları hatta internet üzerindne ona ulaşan yabancıları bile kandıran 35 yaşındaki  Mindy Taylor şimdi hırsızlık ve  dolandırıcılık suçlamalarından yargı karşısına çıkacak.