Güney Yorkshire’da Sheffield doğumlu 53 yaşındaki David Horner ve kardeşi 49 yaşındaki Stuart, 1989 yılından beri birbirlerini görmüyorlardı. Babalarının ölümünden sonra orduya katılan Stuart Horner, bundan sonra dünyanın çeşitli yerlerinde görev yaptı. Son görev yeri Yeni Zelanda olan Stuart buraya yerleşirken David de evini taşımıştı. İki kardeş sonraki 25 yıl boyunca birbirlerini bulmaya çalıştılar.

 
David her sene küçük kardeşine doğum günü kartı atmayı ihmal etmedi. Ancak iki kardeş bir türlü birbiriyle irtibat kuramadı. Zamanla umudunu kesen David ve Stuart’ın imdadına Facebook  yetişti. 2012 yılında Stuart’ın kızı Tiffany’ye Facebook’tan ulaşan David, onun kendi kardeşinin kızı olduğunu öğrendiğinde dünyalar onun oldu.
 
Bu sayede tekrar birbirleriyle irtibat kurmaya çalışan kardeşler önce e-posta yoluyla görüşmeyi denediler ancak Tiffany’nin David’in e-posta adresini yanlış alması sonucu bu girişim de başarısız oldu. Bu sene Tiffany’yle tekrar Facebook üzerinden iletişime geçen David bu kez telefon numarasını vererek işi garantiye aldı. Yıllar sonra buluşan iki kardeş birbirlerini güçlükle tanısa da tekrar kavuşmuş olmaktan dolayı çok mutlular.