Will SmithCumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Trump'ın ve "Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeylerin" kendisini başkanlık için yarışmaya "zorladığını" söylüyor.

 

Amerikalı ünlü oyuncu Will Smith 1968'deABD'nin Philadelphia şehrinde dünyaya geldi. Smith, sinema oyunculuğunun yanı sıra yapımcılık ve müzisyenlik de yaptı. Şimdi oyunculuk, yapımcılık ve müzisyenlik mesleklerinin yanına bir meslek daha ekleyebilir.

Smith, Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Donald Trump'ın ve "Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeylerin" kendisini başkanlık için yarışmaya "zorladığını" belirtiyor.

Smith halihazırda siyasete girme isteğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Ama şimdi kariyer değişikliğinin belirli bir nedeni olduğunu söylüyor: Donald Trump.

TRUMP YÜZÜNDEN BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

Smith CBS kanalının muhabirine "İnsanlar Müslümanlara ve duvara (ABD ileMeksikaarasındaki inşa etmeyi planladığı duvara) dair haberlerde duyduğu deli saçması şeyleri söylemeye devam ederlerse beni siyasete girmeye zorlarlar" dedi.

Will'in Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı Donald Trump'a bir göndermede bulunduğu aşikar. İş insanı Trump başkan aday adaylığını açıkladığından beri başkan seçilmesi durumunda ABD ile Meksika arasında bir duvar inşa etmeyi vaat ediyor ve Müslüman mültecilerin ülkeye girişinin yasaklanması çağrısında bulunmuştu.

"BAŞKAN OLMAM LAZIM"

Smith, "Hadi! Başkan olmam lazım. Başka ne için yarışayım?" dedi.