Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesaj yayımlayan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, “Galatasaray olarak Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz.
Hayatını kaybeden işçilerin ailelerine sabır, yaralı kurtulanlara acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, oyuncular, teknik ekip ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nin çalışanları adına yayımladığı mesajda İtalyan teknik direktör, şu ifadeleri kullandı:

"Soma'da meydana gelen acı olayı büyük bir üzüntüyle öğrendik. Galatasaray Futbol Takımı'nın tüm bireyleri olarak Türkiye'nin acısını paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden işçilerin ailelerine sabır, yaralı kurtulanlara acil şifalar diliyoruz."


Liverpool acıyı paylaştı.

Liverpool kulübü, Facebook hesabından Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Liverpool takımının Twitter'da bulunan sayfasında yayımlanan mesajda 'Manisa/Soma'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz' yazıldı. Liverpool kulübünün resmi Facebook hesabında ise ' Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz.' ifadeleri kullanıldı.



Chelsea de sessiz kalmadı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea twitter aracılığı ile Türkiye'ye mesaj gönderdi...
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool’dan sonra Chelsea de Twitter hesabından Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.