Hindistan'da korkunç olay... Ülkenin doğusunda bulunan Seraikela Kharsawan bölgesine bağlı Kandra köyünde 10 yaşındaki bir kız, kimliği belirsiz erkeklerce kaçırıldı. Tecavüze direnen minik kızın üstüne kerosen döktüler ve talihsiz çocuğu kullanılmayan bir kuyunun içine atıp kaçtılar.

Kan donduran olay, dün sabah yaşandı. Hindustan Times gazetesinin haberine göre; adamlar, sokakta oyun oynayan kızı şekerle kandırarak götürmeye çalıştı. Polise verdiği ifadede minik kız, istememesine karşın zorla köydeki taş kırma şantiyesine götürüldüğünü söyledi.


İki kişi olduğu belirtilen saldırganlar daha sonra kızı soydu ve tecavüzetmeye çalıştı. Direnip kaçmaya çalışınca da yakalayıp üzerine gazyağı döküp ateşe verdiler. Sonra da kullanılmayan bir kuyuya atıp kaçtılar.
Vücudunun yüzde 60’ı yanan kızın yardım çığlıklarına bir kadın yetişti. Yöre insanlarının yardımıyla kuyudan çıkarılan kız, ailesiyle birlikte polise şikâyette bulundu.
Hastanede tedavi altına alınan minik kız, polise ifade verdi ve saldırganların kimliklerini teşhis etti. Kandra Polis Merkezi’nden Arvind Kumar Singh, yakalanan kişilerin bölgede yaşamadığını söyledi.