Amerikalı bir vatandaş, Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördüğünü iddia etti ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması, cesedinin ortada olmaması dile getirildi ve her şeyin bir kurmaca olduğunu iddia edildi.
İddiaya göre Temmuz ayında vizyona girecek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. Film, "Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim her şey size ders vermek içindi" adlı sahneyle başlanılacak ve Paul "Six Days" adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

İŞTE PAUL WALKER HAKKINDA YAPILAN SAHTE HABERLER

Paul Walker’in cesedinin fotoğrafı:





Twitter ve Facebook’ta dolaşan bu görsel’in Paul Walker’in cesedi olduğuna pek çok kişi inandı. Fotoğraf aslında 2011 yılında Afrika’da misyonerlik yapan bir adamın geçirdiği bir kazanın fotoğrafı idi.
Paul Walker ölmedi haberi:



Bu görselin ardından yine aynı misyonerin bu defa tedavi edilmiş hali gösterilerek bunun Paul Walker olduğu, ölümü haberlerine karşın, aslında Walker’in hayatta olduğu iddia edildi. Bu haber de yalandı çünkü görsel aynı adamın geçirdiği trafik kazası haberine aitti.


Ölmeden 1 gün önce Paul Walker’in öldüğüne dair sahte haber yapıldı.Paul Walker ölmeden 1 gün önce de öldüğüne yönelik sahte haber yapılmıştı. Söz konusu "Paul Walker öldü" haberinin tüm Hollywood ünlüler için otomotik olarak üretilen bir ölüm haberi olduğu anlaşılmıştı.